Εκλογή της Καθηγήτριας του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, Σίσσυς Χατζηχρήστου, σε Επιτροπή της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας

Η καθηγήτρια Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου εκλέχτηκε μέλος της επιτροπής Committee for Global Psychology της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (American Psychology Association) με on-line…

27 Μαρτίου 2023
thumbnail-1325

Η καθηγήτρια Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου εκλέχτηκε μέλος της επιτροπής Committee for Global Psychology της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (American Psychology Association) με on-line ψηφοφορία μεταξύ πολλών συνυποψηφίων αμερικανών συναδέλφων της με αξιοσημείωτο έργο και σημαντική συμβολή στην επιστήμη της ψυχολογίας.

Η κ. Χατζηχρήστου είναι Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας, Διευθύντρια του ΠΜΣ Σχολική Ψυχολογία και του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας. Η κ. Χατζηχρήστου είναι επίσης President of the International School Psychology Association, εκλεγμένο μέλος του Executive Board of Trainers of School Psychology, USA και μέλος του Graduate Education Committee of the National Association of School Psychologists, USA.

Η εκλογή αυτή αποτελεί σημαντική διεθνή διάκριση για το Τμήμα Ψυχολογίας και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε επίσης

Χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για Σπουδές Ψυχολογίας στην Ελλάδα και τον Κόσμο.